נפיחות ואודם בצלקת

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

19/10/2014 | 11:42 | מאת: ש.ש

שלום רב עברתי ניתוח קיסרי לפני שנה ועשרה חודשים. הניתוח עבר בשלום וללא סיבוכים וכן התפר הגליד ללא זיהומים או בעיות אחרות. אתמול הבחנתי כי חלק מהצלקת (כרבע ממנה) נפוח ובעל צבע כהה יותר. קיים אודם מסביב לנפיחות ומעט רגישות למגע אך לא כאב. עד לרגע זה אין לי חום. אני לא יודעת אם ישנו קשר, אך עברתי גרידה בעקבות הריון שלא התפתח לפני כשלושה שבועות. לאיזה רופא עלי לפנות לצורך ברור? משפחה/נשים/עור? והאם זה דחוף? קבעתי תור לרופא משפחה בינתיים אך התור הקרוב הוא מחר בערב.. תודה מראש

19/10/2014 | 23:12 | מאת: פרופ' אוריאל אלחלל

שלום רב, מציע לפנות למוקד רפואי לבדיקה בדחיפות. בכבוד, פרופסור אוריאל אלחלל 026778899 הדסה עין כרם

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים