הלכתי ועדיין יש כאבים

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

29/08/2016 | 00:23 | מאת: שחף

שלום דר דרור אלון הלכתי אל הרופא לבדיקת פה ולסת והוא אמר שאין לי בעיה בלסת והוא לא הפנה אותי לMRI או CT הוא אמר שאין צורך אמרתי לו שמבחינה אסטתטית אני מרגיש שמשהו לא תקין הוא אמר לי שאין לי בעיה בלסתות יש לי בעית שינים קלה הוא אמר שאני צריך לצחצח יוצר ולעשות ניקוי אבן איך שלא קוראים לזה לא זוכר ואני מת מכאבים עדיין בלסת מה זה יכול להיות יכול להיות בעיה בשיניים. אני עכשיו לא יודע מה לעשות אני לא חושב שאחד מומחה כמו הדר שהלכתי אליו יטעה באבחון של בעית פה ולסת מה אתה חושב שניתן לעשות כדי ללכת לרופא שיניים ?

07/09/2016 | 11:00 | מאת: ד"ר דרור מ. אלון

שלום, כדאי להשלים טיפול שיניים באופן מלא ואם הכאב לא חולף לפנות שוב למחלקת פה ולסת לקבלת חווד שניה.

מנהל פורום אורתוגנטיה