טווח הזמן של הכנה אורטודונטית לפני ניתוח.

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

01/08/2015 | 18:09 | מאת: ניק

הלסת עליונה שלי צרה ושקועה לעומת התחתונה (2 החותכות העליונות נמצאות בדיוק מעל 2 התחתונות והפה לא נסגר. הפרופיל נראה סביר עם שפה קצת בולטת. ברגע שאני אני מחייך השפה העליונה נסוגה באופן מובהק אחורה, אם הייתי מחליט לעשות לעשות ניתוח כמה זמןבערך לוקחת היה לוקחת ההכנה לניתוח?

02/08/2015 | 06:21 | מאת: ד"ר דרור מ. אלון

שלום ניק, בשנתיים האחרונות אני נוטה, במקרים כמו שלך כאשר השיניים פחות או יותר מסודרות בקשת, לנתח קודם ורק לאחר מכן לבצע את הטיפול האורתודונטי. זה תלוי כמובן בגורמים רבים שלא כאן המקום לפרטם. ברוב המקרים הדומים לשלך טווח הזמן לטיפול אורתודונטי, כאשר מבוצע בצורה מדוייקת ויעילה ובתיאום מלא אורתודונטי-כירורגי מתחילת התהליך, נע בין 6-20 חודשים. דר אלון Dr-Allon.net

מנהל פורום אורתוגנטיה