עצם לחי שקועה

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

01/08/2015 | 16:58 | מאת: דני

שלום, אני בן 31. בילדות סביב גיל 9 התאמנתי בקבוצת כדורגל תוך כדי משחק קיבלתי כדור בעוצמה ישירה לעצם לחי הימנית ולא טופל. מאז יש לי אסימטריה בפנים, כשצד ימין שקוע מאשר צד שמאל, ויש סטייה של צד שמאל לצד ימין כולל הלסת. אני מעוניין לעשות שתל קבוע, איזה סוגי שתלים יש? איך שותלים בצורה סמטרית, יש צילומים מבפנים? הייתי בייעוץ ונאמר לי מכיוון שהעור שלי דק, שתל סליקון יבלוט על העור ויראו הוא המליץ על הזרקת שומן שלי, או חומר מילוי אחר, מכיוון שאצלי זה לא טיפול על מנת להיראות צעיר אלא ממש לטפל בלחי ניזוקה שמשפיעה על סימטריה אני מעוניין במשהו קבוע, אולי אפשרי לעשות השתלת עצם באיזור הלחי?

01/08/2015 | 17:43 | מאת: ד"ר דרור מ. אלון

שלום דני, כמובן, תיקון עיוות של עצם לא יכול להיות מבוצע בהזרקה של חומר מילוי אלא בהשתלת עצם או שתל קשיח אחר, שצורתו התלת מימדית תואמת באופן מדוייק את החסר הקיים ומשווה אותו לתמונת ראי של הצד השני. לשם כך מכינים שתלים מותאמים אישית המבוססים על סריקת CT. כמו כאן http://dr-allon.net/האנטומיה-של-היופי-2/ דר אלון Dr-Allon.net

01/08/2015 | 20:37 | מאת: דני(גל)

שלום ד"ר הייתי אצלך בעבר ועשיתי סריקה, אמרת שיש חוסר בלסת התחתונה השמאלית לעומת הימנית ולא ראית אסימטריה באיזור אחר של הפנים. לא הייתה התייחסות לעצם הלחי. עצם הלחי רואים בעין ללא צילום שהיא שקועה לעומת השמאלית. אני מעוניין לבוא אליך לייעוץ שוב ולטפל בעצם הלחי שהיא הגורם לאסימטריה בפנים בחלק העליון של הפנים.

מנהל פורום אורתוגנטיה