......שאלה דחופה אני בלחץ

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

19/12/2016 | 10:02 | מאת: פאני

בלחץ בת 39. חודשיים אחרי לידה תקינה ורגילה, לא לקחתי אפידורל. שמיד אחרי הלידה חשתי נימול בפנים בצד ימין והיה לי קצת קשה לדבר- הדיבור נהיה איטי. הכל נעלם תוך 5 דקות והרופאים שם אמרו שהם מעולם לא נתקלו בזה אבל אם זה נעלם אז לשכוח מזה. שבוע שעבר נרדמה לי כל כף יד ימין למשך 24 שעות- תחושת הירדמות היד ונימול. זה גם נעלם ומאז לא חזר. האם אתה רואה קשר בין הדברים?? רופאת משפחה רק שלחה בדיקת אי.אם.גי לידיים. אני ממש מפחדת- יכול להיות שיש איזשהו קריש דם שמסתובב לו בגוף?? קבעתי תור לנוירולוג אבל זה רק לעוד חודשיים...לא מסוכן לחכות ככ הרבה?? מה זה נראה לך???

לפאני שלום גם דעתי איננה נוחה מדחיית הברור. האופציות: 1. לבקש להקדים את התור 2. לפנות במסגרת הרפואה הפרטית, דרך ביטוחים משלימים. אשמח לסייע לך במרפאתי 077-777-9222. 3. לגשת לחדר מיון קרוב להבדק שם. אינני יודע מה המשמעות מבחינת עלויות, ואיך יתיחסו למצב בחדר המיון. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים