רעידות קלות באצבע יד שמאל

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

08/12/2016 | 11:14 | מאת: יובל

בשבועים האחרונים התחלתי לעשות תרגילי כושר והופיעו רעידות קלות מידי פעם בזרת יד שמאל + כאב כמעט בלתי מורגש במפרק החיבור של הזרת עם כף היד + שרירים תפוסים בזרוע ובכתף (בן 48, עובד על מחשב ביד שמאל). 1. האם רעידות באצבע יכולות להיות תופעת לוואי של פעילות גופנית ושרירים תפוסים? 2. ברור שיכולות להיות הרבה סיבות לתופעה. מהן הסיבות הנפוצות ביותר לתופעה שתארתי?

ליובל שלום, אנא פנה ליעוץ פרטני. החל עם רופא המשפחה. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים