חולשה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

06/12/2016 | 21:00 | מאת: מיטל

שלום, ממש לא בטוחה שזה נוירולוגי, אני שואלת כדי שתאמר לי האם זה קשור לתחום. בת 29. למעלה מחודש אני מרגישה חולשה קיצונית בגוף. טרם הלכתי לרופא כלשהו. היום בבוקר, נסעתי באוטובוס לעבודה, כשקמתי מהמושב הרגליים שלי לא החזיקו אותי ופשוט התקפלו. אחזתי במוט והתרוממתי. ממש נלחצתי. לאחר כמה שעות, התכופפתי כדי לחבר משהו מתחת לשולחן, וכשבאתי לקום הרגליים שלי לא הצליחו להקים אותי. היה לי ממש ממש קשה להתרומם. אני ישנה טוב בלילות והחולשה לא נובעת מעייפות. העניין מלחיץ אותי. האם זה בתחום הנוירולוגיה? מה זה? תודה ערב טוב.

06/12/2016 | 21:01 | מאת: מיטל

לפני כשנה רצו לשלול אצלי מיאסטניה גרביס, והפנו אותי לבדיקות. מחוסר זמן טרם עשיתי אותם. האם לדעתך קשור?

בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים