אצבעות רדומות, כאב בבית השחי במשך חודש

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

06/12/2016 | 18:02 | מאת: רועי

שלום פרופ' ערמון, בחודש האחרון התחילו לי כאבי גב בצד ימין, שהפכו לכאבי בית שחי, ולאחר כשבוע נרדמה קצה האצבע המורה וחלק קטן באצבע השלישית. ישנם כאבים קלים בהזזת צוואר לצד שמאל בעמוד שדרה עליון ואיזשהו לחץ בברכיאל פלקסוס. בנוסף אני חש חולשה מסוימת, או אי נוחות והתעייפות מהירה, בשריר היד האחורי. לא נמצאה עדות לחולשה או דלדול שרירים בבדיקות אורתופודיות. EMG החווה CTS קל, וחשד לנזק שורשי בC7. MRI מקיף שנערך לעמוד השדרה העליון ולברכיאל פלקסוס, הראה שהכל תקין (אין בלטים וכדומה), גם ברכיאל פלקסוס תקין - ללא עיבוי שורשים, ללא חיצוני או גוש. יש לציין שלפני ארבעה חודשים חליתי בCMV+מחלת הנשיקה והתופעה החלה ממש בסופה של המחלה. האורתופד שטיפל בי אמר שלדעתו מדובר בעניין ויראלי בברכיאל פלקסוס כתוצאה מאותה מחלה וממליץ לא לעשות כלום ולתת לזה לחלוף בתוך שלושה חודשים. אך כאמור, הMRI לא הראה פתולוגיה בברכיאל פלקסוס. האם יש לך רעיון למה הדבר יכול להיות, איזה כיוונים לבדוק?

אשמח לעזור לך. מרפאתי 077-777-9222. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים