מס' תסמינים בעייתים (לאחר מעל 10 רופאים)

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

04/12/2016 | 10:34 | מאת: אור בר

שלום רב פרופ' , שמי אור בן 24 בריא בדרכ ושומר על אורך חיים בריא וספורטיבי. לפני מעל שנה התחילה תחושה של חוסר נעימות שהתפתחה לכאב בלתי נסבל במפרק הלסת המלווה בירידה של מסת הרקמות המקיפה את השלד. בשלושת החודשים האחרונים המצב התדרדר והכאב ואיבוד המסה התפשטו לצד השני של הפנים (כאשר נתחושה היא שאין שכבת בידוד בין העור לשלד),ולאחר מכן לשאר הגוף בהדרגה. כמו כן סובל מכאבים במתן שתן ושריפה בשרירים שונים וב"שקעים" בשרירי החזה ,בעצם הבריח ובעוד מס מקומות. התחושות המלוות הינן זרמים בכלל שרירי הגוף ,חולשה כאבי פרקים,אינסומניה ובעיות זיכרון וקשיי קשב . יחד עם זאת ירידה דרסטית במשקל בתקופה קצרה ורגישות לאור ורעש. מס הרופאים שביקרתי בתחומים השונים עבר את 2 הספרות ,הם אמנם מסכימים שיש "מחלה" בגוף אך אם זאת כל הבדיקות דם ושתן שביצעתי לא העלו תוצאות (מלבד אולי חוסר בחומצה פולית). אשמח מאוד אם תוכלי לתת לי כיון של דיאגנוזה אני כבר מיואש והתסמינים פוגעים קשות באורך חיי,כותב הודעה זאת אחרי ביקור נוסף אצל רופא המשפחה אשר בעצמו לא מבין מה יכול לגרום לכל התסמינים ופחות או יותר כולנו די אובדי עצות. אודה לתגובתך , אור.

למר בר שלום רב, הן לא תצפה ,שאפתור מעל הרשת דבר בו התקשו מספר רופאים טובים שראו אותך ישירות, כשבידיהם כל המידע והאפשרות לבדוק אותך. אני מציע שתקבע תור אצל רופא פנימי טוב. אם הוא יקבע שאין מחלה כללית (פנימית) שאחראית למה שקורה אתך, כולל זהומים למיניהם, סרטנים למיניהם, מחלות של מערך החיסון למיניהן, ויסבור שמדובר בבעיה נוירולוגית בלבד -- אשמח לנסות לברר במה המדובר במרפאתי 077-777-0222. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים