בדיקת CT מוח לאחר תקופה ממושכת של כאבי ראש

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

03/12/2016 | 19:16 | מאת: עידן

שלום רב, לאחר כאבי ראש ממושכים הופנתי לביצוע CT מוח מאחר והתור אצל הנוירולוג עוד מס' חודשים הייתי שמח לשמוע משמעות ראשונית של לממצאים שנמצאו: חללי האוויר בעצמות הגולגולת מאווררים היטב, לציין רק רקמה רכה פוליפ ואידית בסינוסים מקסילרי וספנואידלי משמאל , רקמה רכה באתמואידים. מבנה גרמי של עצמות הגולגולת נראה שמור, לציין רק מוקד לוסנטי מזערי כ 1 מ"מ בעצם פריאטלית אספקט - אחורי משמאל ממצא שפיר קרוב לוודאי. מה משמעות רקמות רכבות ומוקד לוסנטי מזערי ? זה נשמע מטריד :-(

03/12/2016 | 19:19 | מאת: עידן

רק כדי לתקן הממצא שנמצא מוקד לוסנטי מזערי כ 6 מ"מ ולא 1 מ"מ

לעידן שלום, הסברת תוצאות בדיקה היא באחריות מזמין הבדיקה או רופא המשפחה. אם התור לנוירולוג רחוק - בקש תור עם רופא המשפחה. רופאים רבים ירצו לראות את הדימות בעצמם, אז ודא שיש בידך דיסק עם הדימות. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים