האם קשור לרגל

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

30/11/2016 | 21:43 | מאת: אייל

שלום. יש לי שתי פריצות דיסק בצוואר עם לחץ בינוני על חוט השדרה והיצרות בינונית של הנקבים. סובל מתופעות של כאבי ראש סחרחורות בהטיות של הראש והירדמות הידיים בשינה. אך כעת ברגל אחת בירך יש כאב כמו לחץ חזק , אני מניח שאין כל קשר בין המצב שלי לכאב בירך, ושהצוואר קשור לחלק העליון. האם כך? למי עליי לפנות נבדקתי רק על ידי אורתופד ונתן פיזיוטרפיה

לאייל שלום, ניתן לנסות לענות על שאלתך במסגרת יעוץ פרטני. יתכן שהכאב קשור לצוואר, ויתכן שנובע מסיבות אחרות, שגם אותן כדאי לברר. בברכת בריאות, כרמל ערמון

03/12/2016 | 13:27 | מאת: אייל

תודה רבה על עצתך. מה יכולות להיות הסיבות האחרות למשל? וכן האם עליי ללכת לנוירולוג רגיל או נוירולוג של עמוד השדרה?

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים