תוצאות בדיקת EMG מעורבות תחושתית קלינית בלבד

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

02/12/2016 | 21:06 | מאת: דוד לוי

שלום פרופסור ערמון עברתי בדיקת EMG לכפות הידיים עקב תסמונת התעלה הקרפלית דו צדדי תוצאות האבחנה - תמונה קלינית של תסמונת תעלה קרפלית דו צדדי עם מעורבות תחושתית קלינית בלבד. מה הכוונה במעורבות תחושתית קלינית בלבד? האם זה קשור לסיבוכי סכרת? בעייה תחושתית ?

למר לוי שלום, אינני מבין את הטרמינולוגיה, על כן מתקשה להסבירה. ככלל -- אני מעדיף לראות את תוצאות הבדיקה כדי להבין מה הנתונים הגולמיים. מציע שתשוחח על התוצאות עם מי שהזמין את הבדיקה, כי יש לפענח תוצאות בהקשר המטופל. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים