מומחה לבעיות עצב-שריר או לכאב?

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

25/10/2016 | 10:39 | מאת: אחות של

היי, לאח שלי יש כאבים עצביים - שריפה באיזור הגב התחתון, כך שקשה לו לשבת יותר מרבע שעה ברצף, בעוד שהליכה ארוכה מידיי גורמת לו לתחושת נימול בידיים (יש לו בידיים את תסמונת התעלה הקרפלית). לפני מספר ימים הוא התעורר בלילה עם כאב עצום בבוהן הרגל, ולא היה לו כלום על הרגל (לא אדמומיות, לא סימני עקיצה…). הוא רוצה ללכת לרופא שיאבחן את הבעיה הרפואית שלו ויציע לו טיפול. לאיזה רופא כדאי לו ללכת - נוירולוג המתמחה בבעיות עצב-שריר ו-EMG או נוירולוג המתמחה בכאב? ומה ההבדל העיקרי בין שניהם? תודה מראש

לאחות של שלום, כדאי ליפנה תחילה אל הנוירולוג הזמין ביותר, כדי שיבדוק ויחליט כיצד להתקדם. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים