כאבי ראש שחוזרים על עצמם ורעד חדש בכף היד.

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

24/10/2016 | 20:45 | מאת: נוי

היי ד"ר שמי נוי, אני בת 25 בריאה בדרך כלל. אני סובלת בשבועיים האחרונים מכאבי ראש לוחצים אשר מופיעים לפעמים בצידו של הראש אך לרוב הפעמים האמצע הראש בצורה לוחצת וממש לא נעימה. לכאבים התלוו בחילות, הקאות, תחושת כובד לא נעימה שעד שלא הנחתי את הראש על הכרית או הנחתי אותו על כף היד הוא לא נרגע. כאבים אלו מטרידים מאוד ומפחידים . הכאבים במהלך כל היום. לאחרונה לפני מספר ימים, הבחנתי שכף היד שלי רועדת, רעד קל אמנם אבל רועדת. אמרו לי שיכול להיות שיש לכך קשר נוירולוגי ורציתי לדעת אם אכן זה כך. לא קיבלתי מכה או משהו אני מרגישה גם כאבים ביד והיו לי מספר פעמים דלקת בגיד אך זה מעולם לא היה אחד מתסמיניה. אודה לך על התשובה, תודה .

לנוי שלום, אין דרך לדעת פשרם של תסמיניך. כדאי שתבדקי. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים