קפיצות שרירים

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

24/10/2016 | 17:22 | מאת: ימית

שלום אני בת 36 בחורה בריאה לפני 11 חודשים התחילו לי קפיצות שרירים בעיקר בטן רגליים ידיים וגב הייתי אצל נוירולוג שבדק אותי פיזית ואמר שאין לי ניוון שרירים התופעה עדיין נמשכת שאלתי היא אם זה היה ניוון שרירים חלילה זה כבר היה מתבטא בעוד דברים או שזה מתפתח לאט?

לימית שלום, אם שרירייך אינם חלשים ואינם מתנוונים -- סביר שאין לך מחלת נוון שרירים. אם יחול שנוי לרעה - שובי פני לנוירולוג. אם התופעה נמשכת - שובי ופני להבדק. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים