אלטרולט 10 מ"ג למשך 3 חודשים

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

23/10/2016 | 12:09 | מאת: אדיסון

שלום ד"ר, לקחתי את התרופה למשך 3 חודשים להקלה בכאבי ראש ומיגרנה. הפסקתי את התרופה לאור הרגשה בעייפות מתמשכת ועלייה מסיבית במשקל. כבר שלושה חודשים שאני לא נוטל את התרופה. לאחרונה חשתי פגיעה בזיכרון שלי, שכן מאז ומתמיד ברוך השם יש לי זיכרון דיי טוב, ולאחרונה אני שוכח דברים שפעם לא הייתי מתאמץ לזכור. בנוסף, ניסיתי בספורט אינטנסיבי (7-10 ק"מ בצורה יומיות למשך חודשיים) להוריד את ה5 קילו שצברתי כשלקחתי את התרופה, אך ללא ירידה של 100 גרם אפילו. השאלות שלי, האם הפגיעה בזיכרון היא בלתי הפיכה? או שלאחר עוד כמה חודשים זה יחזור לקדמותו? לגבי המשקל, הבנתי שהתרופה פוגעת במטבוליזם ובמספר הורמונים בגוף, האם ה5 קילו האלה לא יירדו? (אני שומר על אורח חיים דיי בריא ועושה דיי הרבה ספורט). תודה.

לאדיסון שלום, פנה אל רופאיך. אין ודאות שמדובר בתוצאה של התרופה, כי המינון בו מדובר זעיר. צריך לבדוק ולברר שמא סיבות אחרות. רופאיך, לאחר שתבדק, יהיו במצב מעדף לענות לשאלותיך. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים