הפרעות תנועה לא רצוניות בראש

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

25/10/2016 | 09:12 | מאת: עדי

שלום רב שמי עדי. אני סובל מהפרעת חרדה ונוטל כדור מירו כדור אחד ביום מזה כ-3 שבועות. לפני כ-10 חודשים התחילה לי תופעה של תנועות ראש וצוואר לא רצוניות ומהירות,הייתי אצל נוירולוג שאמר שזה כנראה הפרעות טיקים,אך כיוון שסבלתי בעברי מטיקים(בעיקר בגיל נערות)אותן תנועות לא נראות כטיקים כיוון שאין לי יכולת לדעת מתי הן באות או לנסות לשלוט עליהן.יש לציין שביומיים האחרונים התנועות קצת התגברו ומשכן ארוך יותר. בביקור נוירולוגי שעשיתי לפני כשבועיים היה מצב נוירולוגי תקין. הנושא מטריד את מנוחתי.האם עליי לפנות שוב לנוירולוג או לחכות עם הטיפול בחרדה ולראות אם יש שינוי? תודה.

לעדי שלום, כדאי לשוב ולפנות לנוירולוג, ואם אין הטבה, אז לנוירולוג עם עניין מיוחד בהפרעות תנועה. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים