סיטי ראש

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

20/10/2016 | 19:16 | מאת: רותם

שלום ד"ר יקר, דבר ראשון סליחה שאני חופרת בפורום הזה בשבועות האחרונים, הוא פשוט מאוד עוזר לי... הגיעו תוצאות של הסיטי ראש שעשיתי... הוא יצא תקין אבל בסיטי של ארובות העין מצאו אקזופטלמוס.. מה זה אומר? אודה לתשובה בכללי... לדעתך דרוש mri שיהיה עם חומר ניגוד? תודה מקרב לב!

23/10/2016 | 16:23 | מאת: רותם

כתוב שזה לרוב מבלוטת התריס.. אבל אצלי היא תקינה.. ממה זה עוד יכול לנבוע? לדעתך צריך MRI מוח עם חומר ניגוד? אחזור לנוירולוגית מחכה לתור.. אודה לתשובה עם מידע (כמו עד עכשיו) ולא "דברי עם הרופא המטפל" תודה! מבטיחה שזו שאלה אחרונה בפורום

26/10/2016 | 21:40 | מאת: רותם

מה הסיכוי שזה גידול? מה שקראתי באנטרנט מלחיץ אותי.. מחכה לתשובה.. בבקשה..

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים