רישום EEG ראש בערנות במכשיר דגיטלי

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

22/10/2016 | 12:11 | מאת: תמרה

בוצע רישום EEG בערנות במכשיר דיגיטלי רב ערוצי. מקצב אלפא סימטרי בתדר 9 הרץ נראה באזורים האחוריים לאחר עצימת עיניים. פעילות בטא נמוכת אפליטודה - הופיעו באזורים הקדמיים. לא הופיעה פעילות אפילפטיפורמית ייתכן ומדובר בתוצאות תקינות.בינתיים, אני ממשיכה לסבול מכאבים עזים בעורף ומתחושה שמשהו עומד להתפוצץ לי בצד שמאל של הראש עם כאב ורגישות יתר בעורק מאחורי אוזן ימין לכיוון הראש. כמו כן, קיימות נקודות בגולגולת מהצד האחורי של העורף שכל לחיצה עליהם גורמת לורטיגו. סחרחורת וכאב ראש ועורף. הדבר מקשה עליי בשינה ודי מפחיד. כמו כן סובלת מבעית זרימה בגפיים תחתונות עם תחושת כאב עזה בעצמות הגפיים. בבדיקת ALP נמצאו ערכים גבוהים. חשוב להוסיף שאני סובלת גם מלחץ דם גבוה . אודה על דעתך והכוונתך בעניין בהקדם בשל ההחמרה ובגלל הקושי להקדמת תור שנקבע לתחילת ינואר 2017 לנירולוג. בברכה

לתמרה שלום, אין דרך לדעת במה מדובר מבלי לבדוק, ואם מצבך מחמיר - פני להבדק בחדר מיון. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים