שתי שאלות- בדיקת C.T מוח

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

20/10/2016 | 12:40 | מאת: שני

הי, מיקום חדר רביעי של המוח בקו האמצע- תקין? האם בתוצאות ה CT עונים רק על השאלות שנשאלו בהפניה מהרופא? או שבודקים עוד דברים ואם היו עולים על משהו נוסף חשוד היו כותבים בדף התוצאות? אני מודאגת כי הסתרתי דברים מהנוירולוג.. מצד שני יש לי דיסק של כל הצילום, זה יעזור?

לשני שלום, חדר רביעי בקו האמצע - תקין. אין אפשרות לערוב למהימנות פענוח בדיקת דימות על ידי משהו אחר. רובנו מעדיפים להסתכל במו עינינו. אם הסתרת דברים מן הרופא -- כדאי שתחלקי אתו. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים