כאבי ראש ורגישות לאור

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

20/10/2016 | 09:44 | מאת: מישהי

שלום, אני בת 30. מזה תקופה ארוכה שאני סובלת מכאבי ראש, כאבי עיניים, רגישות לאור, עקצוצים בגוף כולל פנים וכאבי ידיים ורגלים. בדיקת סיטי תקינה, בדיקות עיניים תקינות, בדיקות דם תקינות אין דלקת מפרקים. כרגע מחודש 6/16 לוקחת ציפרלקס. במה מדובר? הנוירולוג אמר לי שמדובר במיגרנות. לא יודעת כבר מה לעשות. אשמח לעזרה

למישהי שלום רב, אם חןןת הדעת הראשונה לא הניחה את דעתך או בעיתך לא נפתרה לשביעות רצונך - מומלץ לבקש חוות דעת נוירולוגית נוספת. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים