תחושת נדנוד לאחר קרוז

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

17/10/2016 | 09:40 | מאת: רומי

שלום רב, חזרתי לפני שבוע מקרוז של שבוע ימים בקרוז הכל היה תקין אך יום לאחר הקרוז התחלתי פתאום להרגיש תחושת נדנוד כמו סחרחורת לא סיבובית כאילו וזז . בן 45 בריא ללא שום היסטוריה רפואית. כבר 6 ימים שאני מרגיש כך זה יכול לקרות מספר פעמים ביום בישיבה, הליכה, או מול מחשב. ממה זה נובע ומתי זה אמור לעבור? האם זה נורמל? האם יש מה לעשות לטפל ? עברתי בדיקה אצל רופא משפחה אמר שלא ראה משהו חריג. תודה רומי

לרומי שלום, אם לא חולף שןב ופנה לרופאך. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים