רעד בברך רק בזמן השינה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

15/10/2016 | 11:53 | מאת: עזרא גבאי

שלום רב, אני בן 75 ובחצי שנה האחרונה יש לי רעד בבר שמתחיל רק כאשר אני הולך לישון בלילה. הברך ממש מתחילה לקפוץ. לפעמים אם אני שם עליה כרית חימום הרעד מרפה ומאפשר לי שינה של חצי שעה ואז חוזר. היתי אצל לא מעט רופאים - נוירולוגים ואורתופדים ואף אחד לא ידע לאבחן ממה אני סובל או כיצד לסייע לי ולאפשר לי לישון בלילות. בשעות הבוקר הרעד מפסיק ומאפשר לי שינה של שעתיים. בתודה מראש

למר גבאי שלום רב, סביר מאד שיש שם וטפול למצבך, אך יעוץ פרטני אינו יכול להעשות מבלי לשוחח אתך ולבדוק אותך ישירות. אם לא קבלת מענה עד כה -- פנה ליעוץ נוירולוגי נוסף. אם תרצה -- אשמח לראותך במרפאתי 077-777-9222. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים