התעלפויות

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

29/09/2016 | 19:47 | מאת: יהודית

שלום רב, אני בת 50 לפני כ3 שנים התחילו לי התעלפויות עם איגוד הכרה של מספר שניות. לאחר מכן התחילו לי סחרחורות... והייתי בבירור רפואי מקיף (ניורולוג,mri,ct, eeg, אולטר לב אולטר לחץ דם) הכל יצא תקין. ונאמר לי כי יתכן והסחרחורות הן מחרדה וטופלתי בציפרלקס 10 מ"ג ו-cbt. במהלך השנים חוויתי התעלפויות מעטות מאוד. לפני כחצי שנה חוויותי התעלפות נוספת וכך גם לפני חודשיים וחזרה לי חרדה ואני מטופלת בציפרלקס 20 מ"ג, פרוזק 20 מג וטופמקס 100 אשר הקלו על הרגשתי. בשבוע האחרון התעלפתי פעמיים אך הפעם ההתעלפויות היו מלוות ברעד קל של הפנים והן קרו במעבר מישבה לעמידה וישבה לשכיבה. ברצוני לציין שאני נוסף על כך נוטלת כדורים לוסרדקס פלוס להורדת לחץ דם. אשמח אם תוכלו לעזור לי ולכוון אותי לאן עליי לפנות ואולי מה מקור הבעיה כי אני דיי אובדת עצות בתודה יהודית

ליהודית שלום, אם התעלפת פעמיים השבוע הדבר מחייב בדיקת הגורמים האפשריים באופן מידי. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים