כאב או שורף מאחורי הראש

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

28/09/2016 | 19:56 | מאת: דבורה

שלום, אני בת 31 בריאה ,לפני שבועיים הייתי המיון עם כאבים בחזה ולחץ דם גבוה -אמרו שזה התקף חרדה. מאז יש לי כאבי ראש מאחורי הראש-לפחות פעם ביום. אציין שאני רגועה מאז ולחץ דם תקין. הכאב ראש הוא מאחורי הראש לפעמים גם תחושה של שורף מאחורי הראש לפעמים תחושה של איבוד שיווי משקל. הייתי אצל נוירולוג שעשה לי בדיקה נירולוגית ואמר שהכל בסדר ונתן לי כדורים של אלטרולט למשך חודש. לא לקחתי אותם כי קראתי באינטרנט עליהם ואני חוששת לקחת אותם או שהגוף יתמכר לכדורים שכאלו. אשמח לשמוע את דעתך, מה יכול להיות כאבי הראש? נראה לי שהכי קל לרופאים להיתפש ב"התקף חרדה". תודה רבה!

לדבורה שלום, שובי ופני לרופאייך. אם תחול החמרה -- פני לחדר מיון. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים