נוירופתיה וחולשת שרירים

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

28/09/2016 | 13:36 | מאת: עדי

פרופ' כרמל שלום רב. שמי עדי, בת 22, עובדת במוקד טלפוני (עבודה בישיבה). מזה חודשיים סובלת מכאב בירך ימין שהוחמר מאוד בשבועיים האחרונים וגרם לאישפוזי. עברתי באישפוז כמעט כל בדיקה אפשרית, וב EMG נמצא נוירופתיה ברגל ימין ומרלגיה פרוסטטקה משנית לפגיעה בעצב. השרירים ברגל נחלשו מאוד דבר שהופך את ההליכה למסורבלת מאוד, אני בכיסא גלגלים :( מה ניתן לעשות במצב כזה? האם פיזיותרפיה אינטנסיבית תועיל במצב הזה? תודה רבה.

לעדי שלום, צריך להגיע לאבחנה לגבי הגורם לנוירופתיה ברגל ימין ולחולשת השרירים. הדבר בעל דחיפות, כי רוב הגורמים לנוירופתיה וחולשת שרירים ברגל אחת באישה בגיל 22, המפתחים במשך חודשיים או שבועיים, מחייבים טיפול שמכוון לגורם. בקשי מרופאייך לחתור לאבחנה שכוללת את הגורם; או אם הגיעו לאבחנה כזאת -- שיבהירו לך אותה. בברכת בריאות, כרמל ערמון

28/09/2016 | 19:17 | מאת: עדי

תודה רבה לך על התגובה. לטענתם זה קרה כאשר ישבתי רגל על רגל והרגשתי כאב חזק מאוד. השאלה שלי שעליה לא היה מענה הוא למה דבר כזה קורה, והם קישרו את זה לתסמונת אהלרס דנלוס ממנה אני סובלת. אגב לנוירוחוג באזור בדחיפות, תודה רבה לך! אתה עושה עבודת קודש.

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים