שלום עזרה בבקשה עזרה בבקשה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

27/09/2016 | 16:36 | מאת: דנית

שלום פרופסור אני סובלת מכאבי ראש אגב יש לי בעיה בנשימה קצת בגלל שהתעלה באף עקום. הרופא נתן לי בדיקת דם מיוחדת ודם ct ראש .אני לא רוצה לעשות סיטי מה דעתך ? שאלה נוספת בבקשה יש חשש לאמי יש מאסטניה בדיקת נגדי אצלטקלין יצאה תקינה .היא מסרבת לעשות בדיקת emg מה גם שהבדיקה לא נעימה . יש עוד אפשרות מה לעשות? הדיבור שלה לא טוב? תודה אם יהיה צורך אוכל להביא אותה אליך בפרטי תודה

לדנית שלום, 1. כדאי לעשות מה שרופאך הציע. 2. אשמח לבדוק את אמך במרפאתי 077-777-9222, אפילו ביום חמישי הקרוב. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים