האם עוד מישהו סובל מזה?

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

25/09/2016 | 14:03 | מאת: דיאנה

שלום, שמי דיאנה בת 20, מלפני כמה חודשים אני מרגישה מיחושים מוזרים בראש כמו תחושת עירפול. בהתקף הראשון כשזה התחיל הרגשתי פתאום שאני מתנתקת מהסביבה ועומדת להתעלף הלכתי למרפאה בבסיס ובדקו לי -לחץ הדם חום והכול היה תקין. לאחר כמה ימים הלכתי גם לטרם ועשו לי בדיקת לב ובדיקת שתן תקינים. ערכתי מ'ס בדיקות דם, מאותו היום של ה"התקף עירפול" הזה אני סובלת מתחושה מוזרה בראש כאילו הוא כבד, (התחושה לא 24/7 אבל יכולה להופיע פתאום משום מקום) אני מתקשה בריכוז ונידמה לי שראייתי אינה חדה(לפעמים אני רואה עיגולים שקופים באוויר והצמתים כאלה עפים בעיקר כשאני מסתכלת על רקע לבן יש ממש כמו כוכבים נופלים כאלה קטנים וגם ניצוצות של אור בצבע כחול אולטרא בוודאות! שזה בכלל מוזר אני ישנה הרבה וחשה עייפות תמידית אני מרגישה לא מאוזנת ולעיטים ממש כאילו אני עומדת לאבד הכרה, קשה לי להסביר את ההרגשה משהו כמו זרמים בראש, לחץ, וכאב מעומעם. הפנו אותי לנוירולוג, והתור כבר בשבוע הבא (אחרי שחיכיתי כמעט חצי שנה במצב הנוראי הזה) שמתי לב שבעליות וירידות אני מרגישה את זה ממש, אך גם בישיבה בלי לזוז אני מרגישה את התחושה ומרגישה כאילו הראש זז או האדמה נעה . האם אלו סימנים המצריכים בדיקה מיידית? אני כבר כתבתי פה מספר פעמים אבל אני רוצה לשמוע איזה אפשרויות יכולות להיות? האם זה נשמע חמור או שזה משהו שכיח שיש להרבה אנשים? יש מקרים גם בעיקר בלילה לפעמים שכשאני מתרכזת נגיד בנקודה אחת כמו בטלוויזיה אז פתאום בזווית של העין אני שמה לב שיש ממש כמו כתם קטן או שקוף או שחור וכשאני מפנה לשם את המבט זה נעלם... תודה

לדיאנה שלום, תהא הסיבה להמתנה חצי שנה לנוריולוג אשר תהי -- כדאי להגיע לתשובות טרם נכנסים לעונת החגים. בברכת בריאות, כרמל ערמון

29/09/2016 | 18:15 | מאת: דיאנה

התור עוד שבוע מקווה שיהיו תשובות האם זה יכול להיות חמור? יש השערות מה זה יכול להיות?

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים