קפיצות שרירים בירך רגל ימין קצת מעל הברך

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

25/09/2016 | 12:26 | מאת: דרור

מזה כשלושה שבועות יש לי שריר בירך שקופץ לסירוגין מעת לעת. שמתי לב שבעיקר הוא קופץ במצב ישיבה כשהרגלים קצת מכופפות וגם במצב שכיבה. לא זכור לי שהוא קפץ במצב עמידה. בן 52 שוקל 100 ק"ג לא נוטל תרופות מלבד ויטמין D מזה כחמישה חודשים. האם יש מקום לדאגה לאור הזמן הרב שהשריר קופץ ? האם נדרשת בדיקה מעמיקה יותר אצל רופא המשפחה או נאורולוג אודה לתשובות בתודה ובהערכה רבה !

לדרור שלום, פנה לבדיקת רופא המשפחה. אם יחשוב לנכון - יפנה לנוירולוג. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים