חולשה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

25/09/2016 | 07:05 | מאת: מלי

בזמן האחרון השתלטה עלי חולשה לא מוסברת, אני עייפה כל הזמן.. ומיום חמישי פעם בכמה זמן נרדמות לי האצבעות של היד ונרדמת לי הרגל (לא באצבעות). אתמול נרדמו לי האצבעות באמצע טלפון והפלאפון פשוט נפל לי מהיד. זה תחושה שחוזרת על עצמה פעם ברגל פעם באצבעות של היד, יש הפסקות שאין כלום. חמישי בלילה חד"פ קרה שבאמצע הלילה היתה לי התכווצות שריר ברגל שזה כאבי תופת וזה העיר אותי. מה עושים? אני לא יודעת מה לעשות

למלי שלום, פני לרופאך המטפל ואם צריך אז לנוירולוג. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים