זרמים וכאבים ברגל שמאל

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

24/09/2016 | 21:39 | מאת: עמית

היי תאונת אופנוע מלפני 5 חודשים מלפני שבוע נעשה MRI שבוא התקבלה התוצאה כי יש נזק סחוסי בדרגה 1 וזה קוטלג בקטגוריה 2 שהבנתי שהיא מסמנת ממצאים שפיריים מלפני שלושה ימים התחיל לי זרמים באותה הרגל משהו שלא היה לי לפני זה יש לציין שאני בצבא מה לעשות? כול היום הרגל כואבת לי ואני מפחד שזה יחמיר. לפנות למיון? מה יעשו איתי שם? יש דרך לאבחן את זה בכלל?

לעמית שלום, פנה לרופא היחידה, ונהג לפי הנחיתו. יש דרכים לברר את מקור הכאב, ולהציע טיפול בהתאם. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים