כאב גב עם הקרנה לרגל

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

29/08/2016 | 14:08 | מאת: שאול

שלום רב בבדיקה אצל רופא מומחה נקבע כי אני סובל מהגבלה בתנועות בעיקר בכיפוף בדיקת emg רדיקולפאטיה מימין ct בלטים l3 l4 l5 s1 מבחן הרמת רגל מימין 50 משמאל 70 היום נפגשתי עם רופא מנהל מרפאת כאב ולפי בדיקתו הוא החליט כוח גס שמור, טווח תנועות מלא,החזר פיקה ירוד השאלה שלי מה זה אומר כוח גס שמור,והאם זה יתכן שהרופא מחליט טווח תנועה תקין כשאני לא יכול להתכופף ללא הרגשת כאב או כיפוף של ברך ימין,מעבר לכך רופא משפחה קבע בדיקה נוירולוגית תקינה מתוך בדיקת מישוש מאחר ואני מוזמן לוועדה רפואית של ביטוח לאומי בקרוב אני מרגיש מאוד מתוסכל מההחלטות ההפוכות של הרופאים השונים אשמח לעצתך תודה

לשאול שלום, המקום לנסות לברר פשר חוות דעת שקבלת איננו מדור לימודי אינטרנטי כי עם מרפאתו של רופא. באפשרותך לבקש להפגש עם אחד מן הרופאים שכבר פגשת, ולבקש שיספק הסבר שמביא את כל חוות הדעת בחשבון, או לבקש בדיקה אצל רופא נוסף, אליו תביא את כל חוות הדעת שקבלת, כדי לקבל הסבר וסכום שמביא אותן בחשבון. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים