לחץ ליד עיין שמאל , ותיקים בעיין שמאל.

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

29/08/2016 | 07:46 | מאת: גבריאל

שלום אני בן 23 , 164/75 , מזה שבוע אני מרגיש מן לחץ כזה בצד שמאל ליד העיין (משמאלה ולפעמים זה מקרין למעליה) ..זה מפריע במיוחד בשכיבה לקראת השינה. משהו נוסף ששמתי לבאליו הוא שיש לי תיקים בעיין שמאל (זה נמשך יותר מחודש , יחסתי את זה ללחץ נפשי)... כשהייתי בתיכון עברתי mri בגלל תלונות דומות באזור שמאל והכל נמצא תקין , הרופאים יחסו לזה את הלחץ הבגרויות וכדומה. אני באמת לא רוצה שוב להתחיל להיות פראנויד ולהבדק במיליון בדיקות מיותרות , התסמינים האלה יכולים להגרם מלחץ? בכל מקרה נרשמתי לרופא משפחה. מה זה יכול להיות? תודה מראש ;)

לגבריאל שלום, טוב שנרשמת לרופא המשפחה. קשה ולא כדאי ליעץ ללא בדיקה. יתכן ורופא המשפחה יגיע לאותה מסקנה שהגיעו בעבר, אך כדאי להמתין לבדיקתו. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים