אצבע קופצת בכף היד

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

30/07/2016 | 09:04 | מאת: לירן

שלום ד"ר. אני בן 37, פעיל ספורטיבית, בריא לחלוטין. במהלך השבוע האחרון אני מרגיש שמידי פעם במהלך היום כאילו נתפסת לי האצבע המורה ביד שמאל ביחד עם האזור המחבר לאגודל. כשאני מניח את היד (רפויה באויר) היא פשוט זזה במהירות או "מתעקמת" ימינה כאילו מישהו מזיז אותה מבפנים. התחושה הכללית היא שכל כף היד מעט תפוסה, לא בדיוק כואבת. אני מודאג מכך שמא זהו סימן מקדים למחלת שרירים או משהו דומה. מעבר לכך ללא תסמינים נוספים. נבדקתי לפני שנתיים בדיקה נוירולוגית מקיפה שהייתה תקינה. במה לדעתך מדובר? האם עליי להגיע לבדיקה?

ללירן שבוע טוב, לרוב אין מדובר במחלת שרירים, אך כדאי שתגיע לבדיקת נוירולוג כדי להבין במה כן מדובר. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים