אבחון טרשת רק באמצעות דיקור מותני?

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

28/07/2016 | 19:09 | מאת: ירדנה

שלום רב, בבדיקת הMRI של הראש יש רק מוקד אחד לא ספציפי. הומלצתי לעבור בדיקת דיקור מותני על מנת לשלול את הטרשת. האם ישנה אפשרות להגיע לאבחון/שלילת הטרשת ללא דיקור מותני? תודה רבה וסופש נעים

לירדנה שלום, התשובה לשאלתך תלויה בהקשר הקליני ממנו נבעה ההחלטה לבצע MRI של המח. קשה ליעץ ללא התמונה המלאה. חוות דעת פרטנית מחייבת ראיון ובדיקה נוירולוגית, ואינה יכולה להעשות בהתכתבות. הפרקטיקה שלי היא גם לראות את הדימות במו עיני, כי לפעמים הבנת ההמצא תלויה במי שרואה אותו. אם תרצי, אשמח לסייע לך במרפאתי 077-777-9222, או פני להתיעצות פרטנית נוספת אחרת. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים