רעידות בשרירים

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

27/07/2016 | 15:43 | מאת: מישו

שלום. בן 24 לפני כ3 שבועות התחלתי לסבול מרעידות חזקות שהופיעו בפתאומיות. אני לא מדבר רק על רעד שהיד רועדת קצת. אלא רעד ממש חזק בכל הזזת שריר. למשל אני מזיז את מפרק כף היד ימינה שמאלה למעלה למטה התנועה היא כמו גלגלי שיניים כאלה תנועה בקפיצות חזקות מאוד. וזה בכל הגוף: הידיים הראש הרגליים הגוף עצמו בטן וסביב הגב, בפנים בקיצור כל שריר שאני מזיז הוא מקרטע בצורה נוראית. גם כיפוף של היד עצמו אם אני מפעיל קצת שריר ומנסה להכופף את כל היד למעלה למטה יש רעידות נוראיות. ובשבוע האחרון התחילו לי מין התכוצויות כאלה בשרירים. בשרירי רגל ימין מרגיש תחושה של כאבים כאילו עומד להיתפס אבל לא נתפס לפעמים זה עובר ולפעמים חוזר. וחולשה מוזרה בכפות ידיים באגודלים ובזרת בשתי הידיים חולשה והרגשה כאילו עוד מעט הולך להיתפס השריר. והיום כבר קרה לי בעבודה שנתפס השריר איפה שמתחבר האגודל ליד מתחתי ושחררתי ישר. ומדי פעם יש לי פסיקולציות בכל מני שרירים. נבדקתי ע"י רופא משפחה שעשה בדיקות גופניות ובדיקת דם ומצא שהכל תקין. פניתי לנוריולוג מומחה שאמר שלא ראה דבר כזה בחיים וכל הממצאים הנוירולוגים תקינים והפנה אותי למיון. במיון התאשפזתי ליום אחד עשו לי בדיקות דם בדיקוץ עיניים וemg הכל יצא תקין. בדקו אותי שם איזה 5 נוירולוגים וכולם אמרו ממצאים נוירולוגים תקינים חוץ מרעד בכל הזזת שריר. למרות שיש לי גם את הכאבים שהזכרתי למעלה. אומרים לי שזה מסטרס ולחץ אמרו לי לקחת קלמנרבין שירגיע אותי קצת. ובנתיים הרעידות ממשיכות להתחזק ולהתחזק מיום ליום אני ממש כל שריר שאני מזיז מקרטע בצורה נוראית. מה זה יכול להיות בבקשה? אם תוכל להגיד לי רק מה יכול לגרום לזה ולתת לי כיוון אשמח מאוד. תודה.

למישו שלום רב, תודה שנהגת על פי עצתי. אם תרצה את חוות דעתי, תצטרך להגיע אלי לבדיקה עם כל תוצאות הבדיקות שעברת. לא אוכל לעשות בהתכתבות את אשר לא הצליחו לעשות 6 מעמיתי הטובים פנים אל פנים. אשמח לסייע לך במרפאתי 077-777-9222. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים