תוצאה mri מוח

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

27/07/2016 | 13:39 | מאת: רו

תוצאה של mri מוח שיש הרחבה קלה בחדרים לטרלים יותר משמאל .הסבר בבקשה ואיך זה משפיע על חיי היום יום

לרו שלום, בדיקת דימות יש לפענח בהקשר לנסיבות הקליניות בהן הוזמנה. מוטב שתפנה לפענוח תוצאות הבדיקה בהקשר למצבך אל מי שהזמין אותה. בברכת בריאות, כרמל ערמון

28/07/2016 | 10:59 | מאת: רו

שלום אני מודה לך על תגובתך האמת מטרת הדמות היתה לשלול תהליך דימלנטיבי עקב סימנים של נימולים וחוסר יציבות בגוף לגבי ההרחבה הקלה זה היה רשום בתוצאה והשאר רשום שהכל בגדר הנורמה חוות דעת של הנורולוג שהדבר מהילדות ולא עקב שינוי השאלה היא באיזו מידה זה נכון ואיך באמת אוכל להיות בטוחה שההרחבה הזו לא הופכת להרחבה ניכרת תודה

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים