כאב ראש לסירוגין כבר שנתיים

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

26/07/2016 | 21:30 | מאת: מתן

שלום, מעל שנתיים שאני סובל לסירוגין מכאב ראש שבא והולך, הכאב ראש הוא לא ממש כאב ראש אלא יותר לחץ שמתחיל בצאוור לחצי ראש ימין עד לאזור העין, יש גם תחושה מוזרה בתוך הנחיר הימני. כשזה קורה אני בחוסר ריכוז, די מנותק ומרחף, טיפה מרגיש שאני מאבד שיווי משקל לרגעים. זה קורה בדר"כ אחרי יום עבודה כשאני עייף אבל לא בהכרח וזה עובר אחרי שעתיים או שלוש. (לפעמים זה יכול להיות יום שלם) הלכתי פעמיים לנירולוג והם העלו השערות אבל אין תשובה. קיבלתי כדורים למיגרנה שלא עזרו. האם יש דרך לעזור לי? יש לכם השערה מה זה יכול להיות?

למתן שלום, סביר שניתן לעזור לך. אם הטיפול הראשון לא עזר כדאי לנסות טיפולים אחרים. יש שאלות של קביעת אבחנה משוערת, תוכנית לטיפול בהתקף, ותוכנית להפחתת תכיפות ההתקפים. קבע מועד ליעוץ נוירולוגי פרטני. אשמח לעזור לך במרפאתי 077-777-9222 עוד השבוע. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים