גלי חום בעקב שמאל

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

26/07/2016 | 22:52 | מאת: קובי

שלום, בימים האחרונים אני מרגיש פעם בכמה זמן לא מוגדר (לא משנה אם עומד, יושב וכו') תחושת חום באחורי עקב רגל שמאל. גל החום נמשך למספר שניות ומפסיק. אני בן 30, סובל רק מכאבי גב עליון, גידים קופצים בידיים עקב עבודה רבה ומתאמן בקרוספיט על בסיס יומי. אשמח להמלצות. תודה, קובי

לקובי שלום, האפשרויות לגורמים לתחושותיך מרובות, ונעות בין הקל לכבד. מכיוון שמדובר בתופעה חדשה - אי אפשר לדעת אם וכיצד תתפתח. המלצות רפואיות פרטניות אפשריות רק לאחר בדיקת רופא. אשמח לסייע לך במרפאתי, או פני לרופא המשפחה שלך. אם חלה החמרה במצבך -- פנה לחדר מיון. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים