קליקים בראש

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

21/07/2016 | 23:24 | מאת: אבי

שלום, לאחרונה התחלתי לשמוע קליקים בראש כאשר אני רץ קופץ או הולך מהר( כל פעם שעושים צעד או קפיצה שומעים קליק כזה) רציתי לדעת אם זה נובע מבעיה נוירולוגית ואם כן מה הבעיה. תודה

לאבי שלום, אינני יכול להעלות בדעתי ברגע זה סיבה נוירולוגית. הצעתי -- פנה לרופא אא"ג -- שמא מדובר בבעיה במערכת עצמות השמע. אם אין פתרון -- התיעץ פרטנית עם נוירולוג. יתכן ששיחה ישירה, מלווה בבדיקה, תקרב לפענוח הבעיה. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים