מגע בגדים מפריע/כואב

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

24/07/2016 | 15:15 | מאת: יוסי

שלום מזה כחצי שנה אני יש לי תחושב מוזרה של אי נוחות/ הפרעה מבגדים, בעיקר בבית השחי בחולצות ובאזור המפשעה במכנסיים, יש מספר חולצות בודדות שאני מסוגל ללבוש שלא מפריעות/ מפריעות פחות, כך גם עם מכנסיים. לפי זכרוני כבר כמה שנים לא ממשה אהבתי חולצות צמודות בבית השחי אבל בחצי השנה באחרונה זה החמיר משמעותית, הייתי אצל נירולוג שהפנה אותי לבדיקת EMG שחזרה תקינה, מה ניתן לעשות ? אני ממש מתוסכל, אני לובש את אותם הבגדים ולא מסוגל ללבוש דברים חדשים

ליוסי שלום, כדאי לך להבדק על ידי רופא עור - שמא רגישות מיוחדת בכפלים. אם שם אין תשובה -- כדאי ליצור ערימה זל הבגדים הטובים, ואחת של אלההפחות טובים, לראות אם יש מכנה משותף לכל ערימה, המבדיל אותה מזולתה. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים