נויורולוג מומחה יועץ נגד חברות הביטוח

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

24/07/2016 | 13:55 | מאת: ציפי

שלום שמי ציפי אני מחפשת ניורולוג שייצג אותי בועדה רפואית של חברת ביטוח בתל אביב אם יש כזה אנא צרו עימי קשר ואספר את כל ההיסטוריה תודה ציפי 0527479995

לציפי שלום, מי שיכול ליצג אותך מול חברת בטוח זאת את עצמך או עורך דין מטעמך. נוירולוג יכול לספק חוות דעת מקצועית, אך הוא איננו יכול ליצג מי מן הצדדים. כעקרון -- חוות הדעת המקצועית צריכה להיות בלתי תלויה בזהות המבקש. בפועל -- לעתים ישנה התפלגות של אפשרויות בהן ניתן להבין מצב רפואי נתון, מהן חלק נוטה לתמוך בטענות הפונה, וחלק בטענות חברת הביטוח. הצדדים מנצלים מצב זה, ובוחרים להביא חוות דעת שתומכות בעמדותיהם. מומחים המספקים חוות דעת גובים תשלום בעבור הזמן שהם משקיעים בהכנת חוות הדעת. התשלום מותנה בהיקף העבודה, כגון -- כמות החומר הרפואי הכלול, האם דרושה בדיקת הצד הפונה, האם דרושה סקירת ספרות מיוחדת. אם תרצי להסתייע בי --- אנא פני אלי לדוא"ל [email protected] עם תמצית קורותיך הרפואיים ומצבך הנוכחי + ציון העובדה שאת מבקשת את חוות דעתי. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים