כאבים בראש עקב חבלה קשה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

24/07/2016 | 12:29 | מאת: ורד

בוקר טוב, לפני כשבוע בדיוק אימי בת 56 נפלה וקיבלה מכה חזקה מאוד מהקיר בחלק האחורי של הראש. מאז הכאבים עזים ללא כל שינוי, היא מתלוננת על כאבים בכל צד שמאל של הראש ועין שמאל אף יותר קטנה מעין ימין. עברה בדיקת CT ביום חמישי האחרון והבדיקה יצאה תקינה. יש לציין שהיא נוטלת משכחי כאבים ואין שינוי. האם זה נורמלי שלאחר שבוע מאז החבלה הכאבים עדיין נמשכים? אודה להתייחסותכם

לורד שלום, אין אפשרות לחוות דעה על מצבה של אמת מבלי לבדוק אותה ולראות ישורות את דימות ה-CT. על כן פני לבדיקת רופא חוזרת - רצוי באותו חדר מיון שבדק את אמך לראשונה. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים