סטטיסטיקה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

24/07/2016 | 07:38 | מאת: שלום

מהו משך הזמן שבדרך כלל יש סיכון לחזרה של שבץ איסכמי מהופעת שבץ פעם ראשןנה? יש אפשרות לקרוא נתונים סטטיסטיים בנושא? עם או בלי טיפול?

לשלום שלום, שבץ אחד מעלה את הסכוי לשבץ נוסף פר יחידת זמן, בהשוואה למי שלא עבר שבץ כלל. הסכוי פוחת עם טיפול, ביחוד עם הטיפול מכוון בדיוק למנגנון שגרם לשבץ הראשון. עם אתה או מי ממכריך עבר שבץ -- כדאי להמצא במעקב מרפאת שבץ או רופא מטפל הבקיא במעקב אחרי חולים אחרי שבץ. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים