חוסר תחושה בצד ימין

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

30/06/2016 | 12:51 | מאת: שירה לוי

כבר תקופה ארוכה של כמה שנים שאני מרגישה כשאני מחייכת תחושה רק בצד שמאל ולא בימין. גם כשאני מחייכת לפעמים צד שמאל למטה של השפתיים ממש יורד למטה במקום למעלה בחיוך רגיל. זה גם משהו שאני לא יכולה פיזית לעשות בצד ימין.גם יש לי לפעמים בשמאל מעין תחושת רטט בשפתיים.

לשירה שלום, כדאי לרדת לפשר הדברים, אך הדבר יכול להתבצע רק במסגרת יעוץ פרטני, הכולל ראיון, בדיקה, והתיחסות לבדיקות שכבר עברת. אשמח לסייע לך במרפאתי 077-777-9222. אנא הביאי איתך תוצאות בדיקות שעברת, ודיסקים עם תמונות של בדיקות דימות, אם היו כאלה. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים