PARSONAGE-TURNER SYNDROME

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

30/06/2016 | 10:23 | מאת: עמית

שלום, לפני חודשים החלו כאבים חזקים ליד עמוד השדרה בחלק הקרוב לשכמות בצד שמאל.הכאב נמשך כחודש.לאחר שהכאב פסק הבחנתי באטרופיה רצינית של שריר החזה העליון השמאלי,שריר היד האחורית ובכלל כל החלק השמאלי בגוף.כמו כן הכח בכל החלק השמאלי פחת משמעותית וכיום אני לא יכול לדחוק חזה בחדר כושר כמעט (ירידה של 80 % בכח) חיפוש בפורומוים באינטרנט בשפה האנגלית העלה שהתופעה המדויקת התקיימה בלא מעט אנשים והאבחנה המקובלת הייתה PARSONAGE-TURNER SYNDROME או בשם אחר IDIOPATHIC BRACHIAL NEURITIS מה עלי לעשות באם אכן זו הבעייה והכי חשוב האם אפשר להחזיר את השרירים שנעלמו?

לעמית שלום, כל הכבוד לך על האבחון העצמי. יתכן מאד שאתה צודק, אך קיימות אפשרויות נוספות, בפרט אם אתה עוסק בעבודת פתוח גוף מאומצת בחדר כושר. המלצתי שתגיע לבדיקת נוירולוג. צריך לודא שאידיופתי הוא אכן אידיופתי. אם בחלק השמאלי של הגוף אתה כולל את שרירי הבטן והגף התחתונה אז צריך לחשוב במונחים אחרים. בקיצור --- הגע בזריזות לבדיקה ואבחון אצל נוירולוג. אם תרצה במרפאתי, אז התקשר 077-777-9222. בברכת בריאות, כרמל ערמון

01/07/2016 | 09:04 | מאת: עמית

שאלתי מה ניתן לעשות במידה והאבחנה נכונה והאם ניתן לשקם את השרירים.מדובר רק על השרירים בחלק העליון.יד כתף וחזה שמאלי

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים