התמכרות למשככי כאבים

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

26/06/2016 | 15:52 | מאת: גלעד

שלום רב, שמי גלעד בן 25. מזה שנים רבות אני סובל ממיגרנות רבות ובעקבות כך התמכרתי לתרופות לדברי הרופא. אני יורד בכמות התרופות בהדרגה אך יש לי תופעה שמדאיגה וברצוני לדעת אם היא קשורה לגמילה. יש לי מעין הרגשת חשמל בראש שעוברת לכל הגוף בעיקר בעת הזזת העיניים והראש. אודה לתשובתכם

לגלעד שלום, אין אפשרות לתת יעוץ רפואי פרטני ללא ראיון ובדיקה ישירים. פנה לרופא המטפל שלך או לנוירולוג. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים