שאלה בנוגע לתחושת זרמים חשמליים בכפות הידיים

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

25/06/2016 | 23:36 | מאת: אלון

שלום, לפני שבועיים היו לי כאבים בגב עליון, זרוע שמאל, כתף שמאל, צוואר, צלע בית החזה ותחושה של חשמל בכפות הידיים. לא היה מדובר באירוע לבבי. עשיתי 2 טיפולים אצל כירופרקט. הכאב בצוואר פחת אבל עדיין קיים וכאב בצלע בית החזה מתחת לזה רק כשאני נוגע. תחושת החשמל בכפות הידיים התגברה ויש הרגשה של זרמים בשתי כפות הידיים. האם זה קשור לטיפול הכירופרקטי? האם להפסיק את הטיפול? איזה בדיקות עליי לעשות?

לאלון שלום, אין אפשרות לתת יעוץ רפואי פרטני ללא ראיון ובדיקה ישירים. לטיפול כירופטרקטי לצוואר נלוות סכנות מסוימות, ולרוב נורולוגים אינם ממליצים עליו. פנה לרופא המטפל שלך, או לנוירולוג. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים