ראש

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

25/06/2016 | 03:16 | מאת: עינב

שלום בת 28 כבר מס ימים טובים שאני מרגישה בחילות החל מהרגע שאני פותחת את העיניים ובמהלך היום כמו כן אני מרגישה כמו תחושה של חוסר יציבות לפעמים. אציין שהצוואר שלי תפוס כבר מלא זמן ואני אמורה להתחיל טיפול פיזיותרפי כיוון שכדורים איני יכולה לקחת כי אני מניקה. האם תופעות אלה יתכן וקשורות לצוואר או שמא למצב נפשי כי עברתי תקופה לחוצה מאד? בדיקה גופנית אצל ניורולוג הייתה תקינה לחלוטין.בדיקות מעבדה כלליות תקינות גם הן לחלוטין ובדיקות עיניים קרקעית העין. אודה לחוות דעת

לעינב שלום, ככלל רצוי להגיע לפשר הדבר, אך אין אפשרות לעשות זאת בהתכתבות. אשמח לסייע לך במרפאתי 077-777-9222. אם לא יחול שפור, או תחול החמרה -- פני להערכה בחדר מיון. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים