מאוד חשוב התיייעצות

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

22/06/2016 | 17:36 | מאת: אחלאם

שלום ד"ר . אחי בן 21 . בגיל צעיר קיבל ריטלין עקב הפרעת קשב וריכוז. בגיל צעיר מזה כ 10 שנים. אפילו יותר . סובל מכמה דברים : מצמוץ עיניים. משמיע קולות . זה מאוד מעצבן ומפריע . ואני רואה שזה גורם לבעיה חברתית. כולם צוחקים עליו. אני לא יודעת אם זה מהריטליו שקיבל . או שזה הרגל או מה שהוא אחר . אני מאוד מבקשת שתתן יעוץ אם צריך התערבות מסויימת . למי לפנות .?וכדומה . תודה

לאחלאם שלום, רצוי שיפנה לנוירולוג המתמחה בהפרעות תנועה. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים